Rakennusliike Lambardos Oy on erityisesti kiintokalusteasennuksiin erikoistunut yritys. Tämä tarkoittaa keittiöitä, wc-kalusteita, komeroita ja niin edelleen. Merkittävin toimintaympäristömme on niin uudis- kuin perusparannuskohteissa, mutta toimimme myös yksityissektorilla.

Asiakkainamme toimii Suomen merkittävimpiä kiintokalustevalmistajia, urakoitsijoita, pienempiä rakennusliikkeitä sekä yksityisasiakkaita. Myös hankinta- ja yhteistyöverkostomme on kattava.

Kalustamme vuositasolla noin 600 uutta kotia tai keittiötä ja työllistämme 5-10 kalusteasentajaa tilauskannasta riippuen.

Yritys on perustettu nykyisessä muodossaan vuonna 2011. Historiamme ulottuu oikeastaan jo 1900-luvun alkupuoliskolle, jolloin Harjavaltalainen puuseppä Juho Nùrmen valmisti käsityönä kulutus- ja käyttötuotteita teollisuuskaupungin tarpeisiin. Työvälineet ja metodit ovat muuttuneet, mutta yhä edelleen vaalimme samaa periksiantamatonta asennetta, kuin tuolloinkin.

Kuten ennenkin, myös tänäkin päivänä käytössämme on kaikki tarvittavat nykyaikaiset koneet ja laitteet. Työmaiden kirjallinen ylläpito sekä projektien seuranta hoituu nykyaikaisilla ohjelmistoilla.